2015年7月20日星期一

De industrialisatie en de diversificatie van de Chocolate machine-industrie

De industrialisatie en de diversificatie van de Chocolate machine-industrie

In het midden van de 18e eeuw, de kwaliteit van de chocolade nog ruw en te sterk, niet zacht genoeg. De moderne chocolade werd gemaakt als gevolg van een ongeval.
In 1870, een chocoladefabrikant vergat het uitschakelen van de frees die cacaobonen gemalen in de winkel en ging weg voor het weekend. Continue werking van de machine voor drie dagen gemalen cacaobonen in een extreem glad geurige chocoladepoeder. Na veel experimenteren met verschillende tijd en temperatuur, in 1879 vond hij een machine genaamd de conchage (betekenis schelp) mixer, met een bodem verwarming, gegroefde rollen in de vloeibare chocolade te blijven scrollen heen en weer, slijpen cacaobonen kleinere, meer mellow zacht en de mond van het rijk te bereiken.
In de 19de eeuw, chocolade begon grote hoeveelheden, en bevorderd de voortgang van de industrialisatie. Duitsers zijn meesters van chocolade massaproductie machines. Een gezin met vijf broers in het Duits begonnen met de productie mechanisatie en maakte de verworvenheden van de moderne chocolade productie-apparatuur.
Tijd reist naar 90 van de vorige eeuw, chocolade in China is nog steeds in de kinderschoenen. Een Suzhou inwoner die de thee zaken te doen ontdekte chocolade zal de trend van de toekomst in China. Hij kocht de meest geavanceerde chocolade machine uit Duitsland en begon het maken van chocolade machines. Op dat moment maakte hij de beslissing om het te worden beste chocolade making machines China. Meer dan 20 jaar later, zijn fabriek uitgegroeid tot de grootste in China. Zijn volgende doel is om de beste te worden chocolade machine wereldwijde leverancier.


没有评论:

发表评论