2015年7月20日星期一

Hot Chocolate vs. Hete Cacao

Hot Chocolate vs. Hete Cacao
Terwijl de warme chocolademelk en warme chocolademelk worden vaak door elkaar gebruikt, ze zijn niet echt hetzelfde. Chocolade begint als cacao zaden (vaak aangeduid als cacaobonen) die groeien in peulen op de schors van de tropische Theobroma cacaoboom. Deze zaden worden vervolgens gefermenteerd, gedroogd en geroosterd. De schelpen worden verwijderd, waardoor de cacao penpunten. De bonen worden gemalen tot een dikke pasta genaamd cacaomassa (ondanks de naam, het maakt geen alcohol), die bestaat uit cacaobestanddelen en cacaoboter. De oude volkeren van Mesoamerica gemengd deze pasta met water tot een zeer gewaardeerde drank te maken.
Chocolade werd op deze manier gemaakt en verbruikt bijna volledig als een drankje, tot 1828 toen Nederlandse chemicus Coenraad Johannes van Houten uitgevonden een proces dat het grootste deel van het vet kan scheiden - de cacaoboter - van de chocolade likeur, waardoor een droge koek die vervolgens wordt verpulverd in cacaopoeder. Voor het ondergaan van deze "Dutching 'proces worden de penpunten behandeld met alkalische zouten om hun zuurgraad te neutraliseren, mellow de smaak, en het verbeteren van de mengbaarheid cocoas' in warm water. Het resultaat is een "Nederlandse cacao. '' Natuurlijke Cacao" is dat wat dit Dutching proces ondergaat.
Om de kwaliteit van vaste chocolade te maken, is cacaoboter opnieuw toegevoegd aan de chocolade likeur, samen met andere ingrediënten zoals suiker, vanille, en melk.
Warme chocolademelk wordt gemaakt door cacaopoeder, het Nederlands of natuurlijke en warme chocolademelk is gemaakt van kleine stukjes of spaanders van vaste chocolade. Dit laatste wordt ook wel genaamd "chocolademelk." Beide zijn heerlijk.
Echter, de heerlijke chocolade niet worden geproduceerd zonder geavanceerde methoden & amp; machines. YOQ Group Ltd. zijnde de chocolade machine wereldwijde leverancier, Gespecialiseerd in chocolade machines produceren van meer dan 20 jaar. U kunt zien op onze website de machines en methoden die we gebruiken. Ons bedrijf is altijd open voor iedereen die geïnteresseerd is in het krijgen in de industrie evenals die geavanceerde chocolade fabrikanten. YOQ BRENGT U zoete zaken!


没有评论:

发表评论