2015年7月20日星期一

raffinage en concheren

raffinage en concheren
Er zijn veel praat over raffinage en concheren. Het zijn twee verschillende methodes, maar kunnen ze niet worden verenigd? Zoals velen van ons weten Chocolate Conche kan worden gebruikt in fijn slijpen van chocolade massa. Deze machine is een noodzaak voor de productie van hoogwaardige chocolade met een lage operationele kosten.
Maar hoe zit het gebruik ervan samen met een chocolade Ball Mill? Na meerdere testen en pogingen om het punt waar chocoladeproductie goedkoop zijn en blijven goede kwaliteit om onze bedrijf kwam met een beslissing die een chocolade Conche sterk wordt aanbevolen om een ​​chocolade Ball Mill. De resultaten waren zeer interessant.
De instelling van de
CONCHE MACHINE en BALL MILL samen garandeert u een van de beste fijnheid van chocolade massa en zachte smaak van het product.
U kunt zien op onze website
YOQ Group Ltd. andere machines en werkwijzen die wij gebruiken. We lopen onze R & amp; D Center, waar we hebben meerdere proeven en experimenten. Wij geloven in innovatie. Kwaliteit is onze cultuur. Ons bedrijf is altijd open voor iedereen die geïnteresseerd is in het krijgen in de industrie evenals die geavanceerde chocolade fabrikanten. Wij wensen u allen een zoete zaken!


没有评论:

发表评论